KALILA

KALILA Lekker eten!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 67 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Kalila. Want to know more? Find out more.

14 Mar 2022 at 22:31 Really awful food-5 meze. Dolmas were nasty we threw them away. Tabulleh was old and had almost no bulgur. Cold dry bread tested like a karton, they also cut it in half and make it one portion! We hardly ever score below 4 stars but this was so bad.
10 Mar 2022 at 14:31 Fantastische falafel wraps! En we kregen gratis een hele lekkere cake Bedankt!! Bezorging was 30 min te laat, dat viel gelukkig mee.
16 Feb 2022 at 10:20 Echt vers heerlijk eten. Zelfs in het harde regen prima op tijd bezorgd. Veel dank aan de bezorger en de kok.
2 Feb 2022 at 7:16 Eten werd koud geleverd, terwijl de bezorger er niet lang over deed. Het eten smaakte en oud en vettig, alsof het al de hele dag op de toonbank had gelegen. Ook is de portiegrootte erg klein. Ik bestel hier niet nog eens!
6 Oct 2021 at 11:57 Very nice people and the food is delicious
28 Sep 2021 at 16:08 Excellent
6 Jul 2021 at 14:12 completely cold and spicy!
3 Jul 2021 at 17:04 Prima en lekker eten maar het is de tweede keer dat ik anderhalf uur en langer heb moeten wachten voor vier simpele items. Ligt niet per se aan het restaurant, want daar ligt het probleem niet maar wel bij thuisbezorgd zelf.
15 Jun 2021 at 19:39 Awesome wraps.
5 Apr 2021 at 16:47 Food is always amazing